021-43390 info@nilgasht.com

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
021-43390 info@nilgasht.com

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

راهنمای کامل برای گرفتن ویزای چین

همانطور که همه ما می‌دانیم یکی از مهمترین مراحل روند اداری برای سفر به هر کشوری، گرفتن ویزای آن کشور است. سفارتخانه کشورهای مختلف برای صدور ویزا، قوانینی متفاوت با دیگر کشورها دارند. سفارتخانه کشور چین هم، قوانینی مشخص و مختص به خود، برای صدور ویزای چین اعلام کرده است. ما در اینجا سعی داریم تا اطالاعاتی کاربردی و مفید برای گرفتن ویزای چین در اختیارنان قرار دهیم و شما را در طی این مراحل همراهی کنیم.
ویزای چین به دو صورت انفردای و گروهی صادر می‌گردد.

ویزای انفرادی (تجاری)

این ویزا داخل پاسپورت می‌خورد و معمولا با دریافت آن در یک بازه زمانی سه ماهه اجازه ورود به چین را خواهید داشت و بوسیله آن خواهید توانست ۳۰ روز در چین اقامت داشته باشید. برای اخذ این نوع ویزا باید از شرکتی چینی که با آن فعالیت تجاری و کاری دارید تقاضا نمائید که برای شما دعوتنامه ارسال کند. توجه داشته باشید که این دعوتنامه باید دولتی باشد؛ این بدین معناست که شرکت چینی از اتاق بازرگانی و یا هر سازمان دولتی که زیر نظر آن باشد باید تقاضای دعوتنامه نماید و آن ارگان دولتی برای شما به تقاضای شرکت چینی دعوتنامه صادر کند. لازم به ذکر است که هر شرکت چینی بسته به بزرگی شرکت می‌تواند تعداد محدودی تقاضای صدور دعوتنامه نماید. دعوتنامه صادر شده می‌بایست دارای یک بارکد باشد و نیازی به دریافت اصل دعوتنامه نیست؛ شرکت چینی می‌تواند اسکن دعوتنامه را برای شما ایمیل کند و شما با پرینت آن و استفاده از آن اقدام به دریافت ویزای چین نمائید.

راهنمای اخذ ویزای چین

مدارک لازم برای گرفتن ویزای چین

  1. دو قطعه عکس ۶ در ۴ تمام رخ ، زمینه سفید ،‌بدون عینک و با کیفیت
  2. اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
  3. پر کردن فرم قرارداد با نیل گشت
  4. نامه تمکن مالی لاتین برای هر نفر حداقل ۵ هزار دلار و به ازای هر روز ۱۰۰ دلار در سربرگ بانک با مهر وامضا و شماره تماس بانک(به عنوان مثال برای ویزای ۳۰ روز حداقل ۸ هزار دلار مورد نیاز می باشد.)
    (نکته: سرپرست خانواده می‌تواند به جای تمام اعضای خانواده خود تنها یک نامه تمکن ارائه نماید؛ بدین صورت که این نامه باید تمکن سرپرست خانواده را به ازای تمام اعضا نشان دهد.
  5. بلیط مسافر
  6. فرم اطلاعات مسافر
  7. بیمه مسافرتی

ساعات کار سفارت چین

سفارت چین روزهای فرد در ساعات اداری ۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۰۰ برای دریافت مدارک شما و صدور ویزای چین فعالیت می‌نماید. پس از تحویل مدارک به سفارت، در صورت عادی بودن درخواست شما ویزای شما ۳ روز فرد کاری بعد و در صورت فوری بودن درخواست شما، ویزا ۱ روز فرد بعد آماده می‌گردد. پس از دریافت اصل مدارک به شما قبض سفارت داده خواهد شد.

در صورت دریافت این ویزا در لحظه ورود به چین فرم زردرنگی (Arrival Card) به شما تحویل داده می‌شود که باید آن‌را پر کنید و هدف خود از ورود به کشور چین را مشخص کنید. این فرم در هواپیما به شما تحویل داده می‌شود؛‌ همچنین این فرم در Immigration‌ چین موجود می‌باشد و می‌توانید آن‌جا اقدام به پر کردن این فرم نمائید. نمونه پر شده این کارت را در تصویر زیر می‌توانید مشاهده نمائید.

اخذ ویزای چین

در لحظه خروج از چین نیز باید فرم ماشبهی (Departure Card) را پر کرده و به بازرسی مرزی چین تحویل دهید. نمونه پر شده این فرم را در زیر مشاهده می‌نمائید.

گرفتن ویزای چین

ویزای گروهی چین

این ویزا صرفا توسط آژانس مسافرتی گرفته می‌شود. روال کار در این خصوص بدین صورت است که آژانس مسافرتی چینی برای آژانس ایرانی دعوتنامه ارسال کرده و آژانس مسافرتی ایرانی این دعوتنامه را به همراه ۲ قطعه عکس (عکس ۴×۶ بدون کلاه و عینک و با پس زمینه سفید) و نامه تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۲میلیون تومان معادل ۱۰۰۰دلار آمریکا از بانک (ترجیحا با مهر برجسته) را جهت اخذ ویزای چین به سفارت چین تحویل می‌دهد.

نکاتی در مورد گرفتن ویزای چین به صورت گروهی (ویزای گروهی چین)

  1. ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر صادر می‌گردد و از این ۵ نفر حداقل می‌بایست دو نفر از آن‌ها با این ویزا وارد خاک چین شوند (البته ورود تنها یک نفر با این ویزا به چین نیز مشاهده شده است). همچنین اخیرا برخی از ایرلاین‌ها فقط در صورت حضور حداقل سه مسافر، اجازه صدور کارت پرواز را می‌دهند که علت آن نیز معلوم نیست. لازم به ذکر است که تجربه به ما می‌گوید حضور دو نفر مسافر برای ورود به چین کافی است.
  2. این ویزا ۲ برگ کاغذ A4 می‌باشد که کلیه‌ی مسافرانی که با هم وارد چین می‌شوند باید با هم نیز از چین خارج گردند. در لحظه ورود مسافرانی که نام‌شان در ویزا وجود دارد ولی به چین وارد نشده‌اند، نام‌شان توسط پلیس مرزی خط خورده و الباقی به کشور چین ورود پیدا می‌کنند؛ همچنین مهر ورود صرفا بر روی ویزا خواهد خورد و پلیس دو برگه مذکور را از از نفر اول گروه تحویل گرفته و در نهایت یک برگه مهر شده را به نفر آخر تحویل می‌دهد.
  3. اعتبار این نوع از ویزای چین محدود بوده و بر روی آن درج شده است. مسافر باید در بازه زمانی درج شده وارد شده و از چین خارج گردد.
  4. در بدو ورود به چین در حل بازرسی مرزی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده در ویزا به خط شوید و در پشت خط زرد رنگ یکی یکی به پلیس مرزی مراجعه نمائید.
  5. در صورتی که به صورت گروهی و با ویزای گروهی وارد چین می‌شوید و قصد دارید که از گروه جدا شوید و برای انجام کاری به شهر یا هتل دیگری مراجعه کنید حتما از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و به همراه خود داشته باشید؛ چون شما در هر نقطه از چین جهت ورود به هر هتلی به آن نیاز دارید و حتما در تاریخ برگشت به موقع به همگروهی‌های خود بپیوندید.
  6. در حفظ و نگهداری ویزا کوشا باشید؛ چون در صورت مفقود شدن آن دچار مشکلات زیادی همچون هزینه‌های سنگین مالی خواهید شد.
  7. در لحظه ورود و مواجه شدن با پلیس مرزی از هرگونه صحبت، توضیحات اضافی و شوخی کردن با هم‌گروهی‌های خود خودداری نمائید.

گردآوری شده در تحریریه نیل گشت

سفر به چین را با ما تجربه کنید

تور چین

تور چین - تور پکن 5 شب
جدید

تور پکن ۵ شب

از57,900,000 ریال
5 شب و 6 روز
دسترسی: تابستان 98
0
تور چین - تور پکن 7 شب

تور پکن ۷ شب

از57,900,000 ریال
7 شب و 8 روز
دسترسی: تابستان 98
0
تور چین - تور پکن چنگدو
جدید

تور پکن چنگدو

از76,900,000 ریال
6 شب و 7 روز
دسترسی: تابستان 98
0
1 Response

Leave a Reply

*

code