021-43390 info@nilgasht.com

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
021-43390 info@nilgasht.com

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

ویزای چین

دریافت فرم اطلاعات مسافر

فرم اطلاعات مسافر ضمیمه شده را دانلود کرده و پس از تکمیل به همراه سایر مدارک خود برای کارشناسان بخش ویزا ارسال نمایید.

نمونه نامه تمکن مالی

جهت آشنایی و مشاهده نمونه نامه تمکن مالی از بانک های مختلف برای ارائه به سفارت چین به این صفحه مراجعه نمایید.

اطلاعات بیشتر

در صورتی که هر گونه سوال یا ابهامی در خصوص مراحل دریافت ویزای چین دارید، با کارشناسان نیل گشت تماس بگیرید.

کاربرد ویزا

نوع ویزا

زمان صدور ویزا

دفعات ورود

مدت اقامت

قیمت

شرایط

ویزای توریستیانفرادیعادی – ۷ الی ۱۰ روزیک بار ورود۳۰ روز۱۱۰ دلار
ویزای توریستیانفرادیفوری – ۵ الی ۷ روزیک بار ورود۳۰ روز۱۴۰ دلار
ویزای توریستیگروهی۱ ماهیک بار ورود۳۰ روز۱۰۰ دلار
ویزای یکسالهانفرادیچند بار ورود۱ سال۷۰۰ دلار۴ ویزای تجاری چین که استفاده شده باشد مورد نیاز است.
مسافر بایستی پس از هر ۳۰ روز یکبار خروج داشته باشد.
ویزای ۶ ماههانفرادیچند بار ورود۶ ماه۵۵۰ دلار۳ ویزای تجاری چین که استفاده شده باشد مورد نیاز است.
مسافر بایستی پس از هر ۳۰ روز یکبار خروج داشته باشد.
ویزای دبلانفرادیدو بار ورود۶۰ روز۴۰۰ دلارمدت اقامت در هربار ورود ۳۰ روز است.
ویزای تجاریانفرادییک بار ورود۳۰ روز۱۸۰ دلار

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای چین

  1. دو قطعه عکس ۶ در ۴ تمام رخ، زمینه سفید،‌ بدون عینک و با کیفیت
  2. اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
  3. نامه تمکن مالی لاتین برای هر نفر حداقل ۵ هزار دلار و به ازای هر روز ۱۰۰ دلار در سربرگ بانک با مهر وامضا و شماره تماس بانک (به عنوان مثال برای ویزای ۳۰ روز حداقل ۸ هزار دلار مورد نیاز می باشد.)
  4. بلیط مسافر
  5. فرم اطلاعات مسافر
  6. بیمه مسافرتی

 

ویزای انفرادی (تجاری)

این ویزا داخل پاسپورت می‌خورد و معمولا با دریافت آن در یک بازه زمانی سه ماهه اجازه ورود به چین را خواهید داشت و بوسیله آن خواهید توانست ۳۰ روز در چین اقامت داشته باشید. برای اخذ این نوع ویزا باید از شرکتی چینی که با آن فعالیت تجاری و کاری دارید تقاضا نمائید که برای شما دعوتنامه ارسال کند. توجه داشته باشید که این دعوتنامه باید دولتی باشد؛ این بدین معناست که شرکت چینی از اتاق بازرگانی و یا هر سازمان دولتی که زیر نظر آن باشد باید تقاضای دعوتنامه نماید و آن ارگان دولتی برای شما به تقاضای شرکت چینی دعوتنامه صادر کند. لازم به ذکر است که هر شرکت چینی بسته به بزرگی شرکت می‌تواند تعداد محدودی تقاضای صدور دعوتنامه نماید. دعوتنامه صادر شده می‌بایست دارای یک بارکد باشد و نیازی به دریافت اصل دعوتنامه نیست؛ شرکت چینی می‌تواند اسکن دعوتنامه را برای شما ایمیل کند و شما با پرینت آن و استفاده از آن اقدام به دریافت ویزای چین نمائید.

 

ساعات کار سفارت چین

سفارت چین روزهای فرد در ساعات اداری ۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۰۰ برای دریافت مدارک شما و صدور ویزای چین فعالیت می‌نماید. پس از تحویل مدارک به سفارت، در صورت عادی بودن درخواست شما ویزای شما ۴ روز بعد و در صورت فوری بودن درخواست شما، ویزا ۲ روز بعد آماده می‌گردد. پس از دریافت اصل مدارک به شما قبض سفارت داده خواهد شد. هزینه مندرج در قبض برای ویزای عادی ۱۰۰$ و برای ویزای فوری ۱۳۰$ خواهد بود. شما می‌توانید این مبلغ را به صورت نقدی پرداخت کنید (توجه داشته باشید که رنگ دلارها حتما آبی باشد). در صورت تمایل برای دریافت ویزای چین، می‌توانید مدارک مذکور را به آژانس نیل گشت روز تحویل دهید و تنها با پرداخت ۱۰$ به عنوان کارمزد ویزای خود را به راحتی دریافت نمائید.

در صورت دریافت این ویزا در لحظه ورود به چین فرم زردرنگی (Arrival Card) به شما تحویل داده می‌شود که باید آن‌را پر کنید و هدف خود از ورود به کشور چین را مشخص کنید. این فرم در هواپیما به شما تحویل داده می‌شود؛‌ همچنین این فرم در Immigration‌ چین موجود می‌باشد و می‌توانید آن‌جا اقدام به پر کردن این فرم نمائید. نمونه پر شده این کارت را در تصویر زیر می‌توانید مشاهده نمائید.

اخذ ویزای چین

در لحظه خروج از چین نیز باید فرم ماشبهی (Departure Card) را پر کرده و به بازرسی مرزی چین تحویل دهید. نمونه پر شده این فرم را در زیر مشاهده می‌نمائید.

ویزای چین

ویزای گروهی چین

این ویزا صرفا توسط آژانس مسافرتی گرفته می‌شود. روال کار در این خصوص بدین صورت است که آژانس مسافرتی چینی برای آژانس ایرانی دعوتنامه ارسال کرده و آژانس مسافرتی ایرانی این دعوتنامه را به همراه ۲ قطعه عکس (عکس ۴×۶ بدون کلاه و عینک و با پس زمینه سفید) و نامه تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۲میلیون تومان معادل ۳۰۰۰دلار آمریکا از بانک (ترجیحا با مهر برجسته) را جهت اخذ ویزای چین به سفارت چین تحویل می‌دهد.

 

نکاتی در مورد ویزای چین به صورت گروهی

  • ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر صادر می‌گردد و از این ۵ نفر حداقل می‌بایست دو نفر از آن‌ها با این ویزا وارد خاک چین شوند (البته ورود تنها یک نفر با این ویزا به چین نیز مشاهده شده است)
  • همچنین اخیرا برخی از ایرلاین‌ها فقط در صورت حضور حداقل سه مسافر، اجازه صدور کارت پرواز را می‌دهند که علت آن نیز معلوم نیست. لازم به ذکر است که تجربه به ما می‌گوید حضور دو نفر مسافر برای ورود به چین کافی است.
  •  این ویزا ۲ برگ کاغذ A4 می‌باشد که کلیه‌ی مسافرانی که با هم وارد چین می‌شوند باید با هم نیز از چین خارج گردند. در لحظه ورود مسافرانی که نام‌شان در ویزا وجود دارد ولی به چین وارد نشده‌اند، نام‌شان توسط پلیس مرزی خط خورده و الباقی به کشور چین ورود پیدا می‌کنند؛ همچنین مهر ورود صرفا بر روی ویزا خواهد خورد و پلیس دو برگه مذکور را از از نفر اول گروه تحویل گرفته و در نهایت یک برگه مهر شده را به نفر آخر تحویل می‌دهد.
  • اعتبار این نوع از ویزای چین محدود بوده و بر روی آن درج شده است. مسافر باید در بازه زمانی درج شده وارد شده و از چین خارج گردد.
  •  در بدو ورود به چین در حل بازرسی مرزی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده در ویزا به خط شوید و در پشت خط زرد رنگ یکی یکی به پلیس مرزی مراجعه نمائید.
  •  در صورتی که به صورت گروهی و با ویزای گروهی وارد چین می‌شوید و قصد دارید که از گروه جدا شوید و برای انجام کاری به شهر یا هتل دیگری مراجعه کنید حتما از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و به همراه خود داشته باشید؛ چون شما در هر نقطه از چین جهت ورود به هر هتلی به آن نیاز دارید و حتما در تاریخ برگشت به موقع به همگروهی‌های خود بپیوندید.
  •  در حفظ و نگهداری ویزا کوشا باشید؛ چون در صورت مفقود شدن آن دچار مشکلات زیادی همچون هزینه‌های سنگین مالی خواهید شد.
  •  در لحظه ورود و مواجه شدن با پلیس مرزی از هرگونه صحبت، توضیحات اضافی و شوخی کردن با هم‌گروهی‌های خود خودداری نمائید.

ارسال پاسخ